Skip to content

Ingen lange bindinger ♢ 30 minutters gratis Sparring ♢ Kunder i: USA, DK & flere andre lande i EU ♢

Vi kommer fra den virkelige verden!

Om NORDIC AD PARTNER

Vi er en lille virksomhed med rødder i Vestjylland & det virkelige liv. Vores tilgang er nede på jorden, ingen fancy jakkesæt & ingen aggressive salgsmetoder – vores kunder skal vælge os fordi vi er den rigtige Google Ads samarbejdspartner for dem, ikke fordi vi er de bedste sælgere.

Teamet består af os 3 partnere: Marcus, Tommy & Christian. Hver især har vi stiftet og drevet virksomheder hver for sig – blandt andet flere forskellige webshops, kursusvirksomhed, servicevirksomhed, konsulentforretning & webbureau, hvilket gør os kvalificeret til at hjælpe andre virksomheder med at opnå succes. Vi ved hvad der skal til for at få succes med online marketing – og det deler vi med vores kunder!

De kompetencer vi ikke selv har in-house dem har vi i vores netværk og kan sende dig direkte videre til hvis du skulle få brug for deres ydelser.

Benyt lejligheden til at få en snak med os. Giv endelig et kald eller send en mail. 🙂

GRATIS Google Ads sparring

Udfyld formularen og få 30 minutters gratis snak/sparring om Google annoncering. Enten på en konto du har igang idag, eller om potentialet i Google for din virksomhed.

Google Ads bureau logo

Hør evt. også denne podcast om Marcus’ iværksætterrejse og opstarten af Nordic Ad Partner.

Christian Sigersted Nordic Ad Partner

Christian Sigersted
Senior Google Ads Specialist
Christian står også for optimering af vores kunders Google Ads, men den vigtigste opgave er at kvalitetstjekke og sikre at alting kører optimalt. Han har været Google Ads specialist i efterhånden mange år, gennem sin egen virksomhed og har derfor gennemgået flere hundrede konti. Christian ved ofte hvor der skal justeres og optimeres for at øge performance & afkast fra annonceringen, men er efterhånden også ret garvet i at finde små og store fejl der kan ende med at koste mange penge for annoncøren.

Mail: cs@nordicadpartner.dk
Telefon: 29164541

Marcus Sigersted Nordic Ad Partner

Marcus Sigersted
Google Ads Specialist
Marcus står for alt opsætning af tracking og Google Annoncering, men også for alt omhandlende den løbende optimering af vores kunders Google Ads konti. Marcus har altid et es i ærmet som kan give vores kunder det ekstra “boost” der skal til for at overhale konkurrenterne. Måske er det noget han har med fra sin tid som elitesportsudøver – ikke at falde bagud og altid tage næste skridt fremad. Marcus har en vindermentalitet på vegne af vores kunder – det mærker du når du taler med ham løbende igennem samarbejdet.

Mail: ms@nordicadpartner.dk
Telefon: 51716804

Tommy Nowack Nordic Ad Partner

Tommy Nowack
HR, Drift & kundepleje
Tommy er vores kunders ambassadør & livline. Tommy er alderspræsident og har meget erfaring med opstart og drift af forskellige virksomheder med både mange kunder og mange medarbejdere. Det vil ofte være Tommy du har i røret hos os og ham der griber knoglen for at følge op med hver enkelt kunde. Det sikrer en høj tilfredsstillelse og gode resultater for vores kunder.

Mail: tn@nordicadpartner.dk
Telefon: 30506443

Nordic ad partner ApS

Varde:

Kjelstvej 29

6852 Billum

Aarhus:

Langelandsgade 217 1. th

8200 Aarhus

ÅBNINGSTID

9.00 – 17.00 alle hverdage.
Uden for åbningstid? Ring gerne alligevel!