Skip to content

Ingen lange bindinger ♢ 30 minutters gratis Sparring ♢ Kunder i: USA, DK & flere andre lande i EU ♢

En anderledes Google Ads tilgang

Google Ads Specialister

I NORDIC AD PARTNER er vi 3 partnere som er 100% dedikeret til Google Ads og de mange annonceringsmuligheder Google tilbyder, herunder Youtube, Display, Search og Shopping. Vi er ikke “nyoplærte” gennem et af de mange onlinekurser der findes, men har arbejdet intenst med Google Ads for hundredevis af virksomheder igennem efterhånden mange år. Dét gør os kompetente til at hjælpe langt de fleste virksomheder i Google Junglen.

8 ud af 10 af vores kunder kommer enten fra et samarbejde de er utilfredse med, eller fra at lave deres Google annoncering selv, uden at få succes med det. Derfor er vores vigtigste mission at være “endestationen” for vores kunder – der hvor de forbliver tilfredse & hvor de får værdi for skillingen.

Og ved du hvad? Det lykkes vi faktisk ret godt med!

Læs lidt mere om vores unikke tilgang til Google Ads her på siden, eller kontakt os enten til 30 minutters gratis sparring eller til en snak om hvad vi kan bidrage med i din virksomhed!

google ads logo2

GRATIS Google Ads sparring

Udfyld formularen og få 30 minutters gratis snak/sparring om Google annoncering. Enten på en konto du har igang idag, eller om potentialet i Google for din virksomhed.

Google Ads bureau logo

Et langt og positivt samarbejde

Når vi arbejder med vores kunder, ligger vores fokus i hvordan vi får skabt mest mulig værdi for dig. Vi ved af erfaring hvordan vi bibeholder et langt, positivt og tilfredsstillende samarbejde – nemlig ved at forventningsafstemme, målsætte og ved at arbejde benhårdt mod at opnå profit for dig. Hvis du ikke tjener penge eller opnår dine vækst- eller brandingmål, så har du heller ikke lyst til at være kunde hos os – det ville også være fjollet…

Vi hjælper blandt andet:

Google Ads
varde-if-logo-
Google Ads
Google Ads
Logo-NemScreening
Lampeexperten-logo
Cevi
BRDR byg
ProVarde-Logo
Kbh kiro logo
hands on simply log blå
Vtudlejning logo
Andreasregnskab
Mrdrive
Untitled-design-52
als-traeservice
Google Ads
Google Ads
Gaeldseksperten-Logo-i-farve-SVG-850x100-1
Fanø laks

Lad os hjælpe dig med at skabe resultater vha. Google Ads

Vi er NORDIC AD PARTNER og vi har arbejdet med Google annoncering i mange år & for over 300 forskellige virksomheder. Vi har arbejdet med Google Ads i USA, Asien, New Zealand, Danmark, Sverige, Norge, Tyskland og resten af EU.

Christian og Marcus er Nordic Ad Partners “Google nørder”  Og de elsker at dykke ned i den tekniske og komplekse verden som Google har skabt med deres annonceringsplatform – Google Ads.

Du kan fange os på kontakt@nordicadpartner.dk, på telefon 30 50 64 43 eller udfylde formularen her på siden.

Få en dedikeret og erfaren Google Ads specialist
Få opdateringer løbende så du ved præcist hvordan annonceringen går
Få hjælp uden at binde dig i lange aftaler!
Vi optimerer & overvåger løbende dine kampagner så de performer bedst muligt
Untitled design (51)
Nordic icon4

Unik opbygning

En unik opbygning af din Google Annoncering giver dig konkurrencefordele. Dine konkurrenter har med garanti ikke det setup du får sammen med os – derfor kan vi ofte gøre det bedre end det du har i forvejen, eller det dine konkurrenter har.

Nordic icon12

Ingen binding

Vi tror på at et godt & langt samarbejde skabes gennem et godt match og en god service fra vores side – derfor har vi ingen lange bindingsperioder & vi ønsker ikke at have det. Det gør at du kan være tryg ved at igangsætte et samarbejde med os.

Nordic icon8

Det bedste valg

Vi har ingen interesse i at være de største & billigste – vi VIL være det bedste valg for dig på Google Ads & derfor altid lave en individuel vurdering på om vi er det bedste valg til netop din virksomhed, eller om du skal andre veje.

Kundernes succeshistorier
Vores kvalitetsstempel

Nordic ad partner ApS

Varde:

Kjelstvej 29

6852 Billum

Aarhus:

Langelandsgade 217 1. th

8200 Aarhus

ÅBNINGSTID

9.00 – 17.00 alle hverdage.
Uden for åbningstid? Ring gerne alligevel!