Skip to content

Ingen lange bindinger ♢ 30 minutters gratis Sparring ♢ Kunder i: USA, New Zealand, DK & resten af EU ♢

“Google er den eneste store marketingkanal, hvor kunderne er så købeklare og varme som de er. De har allerede besluttet sig for at de skal købe et produkt eller en ydelse – nu er det virksomhedens opgave at være tilstede i dét øjeblik hvor kunden faktisk leder efter det de ønsker!”

En anderledes Google Ads tilgang

Google Ads Specialister

Vi er 3 “gutter” og partnere som er 100% dedikeret til Google Ads og de mange annonceringsmuligheder Google tilbyder, herunder Youtube, Display, Search og Shopping. Vi er ikke “nyoplærte” gennem et af de mange onlinekurser der findes, men har arbejdet intenst med Google Ads for hundredevis af virksomheder igennem efterhånden mange år. Dét gør os kompetente til at hjælpe langt de fleste virksomheder i Google Junglen.

8 ud af 10 af vores kunder kommer enten fra et samarbejde de er utilfredse med, eller fra at lave deres Google annoncering selv, uden at få succes med det. Derfor er vores vigtigste mission at være “endestationen” for vores kunder – der hvor de forbliver tilfredse & hvor de får værdi for skillingen.

Og ved du hvad? Det lykkes vi faktisk ret godt med!

Læs lidt mere om vores unikke tilgang til Google Ads her på siden, eller kontakt os enten til 30 minutters gratis sparring eller til en snak om hvad vi kan bidrage med i din virksomhed!

google ads logo2

GRATIS Google Ads sparring

Udfyld formularen og få 30 minutters gratis snak/sparring om Google annoncering. Enten på en konto du har igang idag, eller om potentialet i Google for din virksomhed.

Google Ads bureau logo

Lad mig hjælpe dig med at skabe resultater vha. Google Ads

Jeg hedder Christian Sigersted og jeg er specialist i Google Ads, samt medstifter af Nordic Ad Partner! Jeg har arbejdet med Google annoncering i mange år & for over 300 forskellige virksomheder. Jeg har arbejdet med Google Ads i USA, New Zealand, Danmark, Sverige, Norge, Tyskland og resten af EU.

Jeg er “Google nørden” i vores lille virksomhed og jeg elsker at dykke ned i den tekniske og komplekse verden som Google har skabt med deres annonceringsplatform – Google Ads.

Du kan fange mig på kontakt@nordicadpartner.dk, på telefon 30 50 64 43 eller udfylde formularen her på siden.

Få en dedikeret og erfaren Google Ads specialist
Få opdateringer løbende så du ved præcist hvordan annonceringen går
Få hjælp uden at binde dig i lange aftaler!
Vi optimerer & overvåger løbende dine kampagner så de performer bedst muligt
Christian Nordic Ad Partner
Nordic icon4

Unik opbygning

En unik opbygning af din Google Annoncering giver dig konkurrencefordele. Dine konkurrenter har med garanti ikke det setup du får sammen med os – derfor kan vi ofte gøre det bedre end det du har i forvejen, eller det dine konkurrenter har.

Nordic icon12

Ingen binding

Vi tror på at et godt & langt samarbejde skabes gennem et godt match og en god service fra vores side – derfor har vi ingen lange bindingsperioder & vi ønsker ikke at have det. Det gør at du kan være tryg ved at igangsætte et samarbejde med os.

Nordic icon8

Det bedste valg

Vi har ingen interesse i at være de største & billigste – vi VIL være det bedste valg for dig på Google Ads & derfor altid lave en individuel vurdering på om vi er det bedste valg til netop din virksomhed, eller om du skal andre veje.

Et langt og positivt samarbejde

Når vi arbejder med vores kunder, ligger vores fokus i hvordan vi får skabt mest mulig værdi for dig. Vi ved af erfaring hvordan vi bibeholder et langt, positivt og tilfredsstillende samarbejde – nemlig ved at forventningsafstemme, målsætte og ved at arbejde benhårdt mod at opnå profit for dig. Hvis du ikke tjener penge eller opnår dine vækst- eller brandingmål, så har du heller ikke lyst til at være kunde hos os – det ville også være fjollet…

google ads logo2

30 minutters gratis sparring

Udfyld formularen herunder, eller kontakt mig direkte på 29164541 eller kontakt@nordicadpartner.dk – jeg glæder mig til at tale med dig om din virksomhed!

Value for money

At du får værdi for pengene er det absolut vigtigste parameter i samarbejdet. Når du får værdi for pengene, ja så har vi også et godt samarbejde i mange år fremad. Derfor er dette noget vi prioriterer ekstremt højt. Vi lever af langvarige kunder – ikke af et kort samarbejde.

Gennemsigtighed i en uigennemsigtig branche

For at være tilfreds og glad for dine resultater, ja så er du naturligvist nødt til at vide hvad resultaterne er. Vi forsøger på bedste vis at inddrage dig ved f.eks. at stille spørgsmål, inddrage dig i tallene & vise dig afkastet, men naturligvist også informere dig når noget ikke går som vi håber. Det sidste er yderst vigtigt – uden dén del kan vi ikke arbejde os ud af noget der ikke er tilfredsstillende.

Værdi for pengene & gennemsigtighed i en kompleks verden – sådan går vi (helhjertet) ind i din Google annoncering og gør vores absolut bedste for at skabe tilfredsstillende resultater som er målbare, gennemsigtige og håndgribelige.

Nordic Ad partner team

Kundernes Google Ads succeshistorier
Vores kvalitetsstempel

Nordic ad partner ApS

+45 3050 6443

Kontakt@nordicadpartner.dk

Ortenvej 80
6800 Varde
CVR: 43308041

ÅBNINGSTID

9.00 – 17.00 alle hverdage.
Uden for åbningstid? Ring gerne alligevel!