Skip to content
Christian Sigersted Nordic Ad Partner

Christian Sigersted
Senior Google Ads Specialist
Christian står også for optimering af vores kunders Google Ads, men den vigtigste opgave er at kvalitetstjekke og sikre at alting kører optimalt. Han har været Google Ads specialist i efterhånden mange år, gennem sin egen virksomhed og har derfor gennemgået flere hundrede konti. Christian ved ofte hvor der skal justeres og optimeres for at øge performance & afkast fra annonceringen, men er efterhånden også ret garvet i at finde små og store fejl der kan ende med at koste mange penge for annoncøren.

Mail: cs@nordicadpartner.dk
Telefon: 29164541

Marcus Sigersted Nordic Ad Partner

Marcus Sigersted
Google Ads Specialist
Marcus står for alt opsætning af tracking og Google Annoncering, men også for alt omhandlende den løbende optimering af vores kunders Google Ads konti. Marcus har altid et es i ærmet som kan give vores kunder det ekstra “boost” der skal til for at overhale konkurrenterne. Måske er det noget han har med fra sin tid som elitesportsudøver – ikke at falde bagud og altid tage næste skridt fremad. Marcus har en vindermentalitet på vegne af vores kunder – det mærker du når du taler med ham løbende igennem samarbejdet.

Mail: ms@nordicadpartner.dk
Telefon: 51716804

Tommy Nowack Nordic Ad Partner

Tommy Nowack
HR, Drift & kundepleje
Tommy er vores kunders ambassadør & livline. Tommy er alderspræsident og har meget erfaring med opstart og drift af forskellige virksomheder med både mange kunder og mange medarbejdere. Det vil ofte være Tommy du har i røret hos os og ham der griber knoglen for at følge op med hver enkelt kunde. Det sikrer en høj tilfredsstillelse og gode resultater for vores kunder.

Mail: tn@nordicadpartner.dk
Telefon: 30506443

Nordic ad partner ApS

Varde:

Kjelstvej 29

6852 Billum

Aarhus:

Langelandsgade 217 1. th

8200 Aarhus

ÅBNINGSTID

9.00 – 17.00 alle hverdage.
Uden for åbningstid? Ring gerne alligevel!