Skip to content

Ingen lange bindinger ♢ 30 minutters gratis Sparring ♢ Kunder i: USA, New Zealand, DK & resten af EU ♢

En fremtidssikret hjemmeside efter dine ønsker..

WordPress Hjemmeside

Vores primære fokus ligger i Google Ads, men i forbindelse med dét har vi bygget enormt mange WordPress sider til vores kunder. Vores arbejde med både Google Ads og WordPress, har gjort at vi ved hvad der skal til for at hjemmesiden konverterer og giver kunder.

Vi laver skræddersyede, moderne, konverteringsvenlig & funktionelle hjemmesider som giver dig øget opmærksomhed og langt større sandsynlighed for at få flere kunder. Og nej… det er ikke kun din hjemmeside der gør at kunderne vælter ind.. Det er mange faktorer – men førstehåndsindtrykket skal være i orden – hvis du har styr på din hjemmeside – mon ikke du så har 100% styr på den ydelse du leverer for dine kunder? Det er dét indtryk kunden skal have når de besøger dit site.

Hos Nordic Ad Partner har vi over 15 års erfaring i at bygge hjemmesider – derfor er vi en kompetent samarbejdspartner for dig som ønsker enten en ny hjemmeside, eller at få lavet en makeover af din eksisterende.

Vi laver kun websites i WordPress og har altid gjort det – men vi ombygger også ofte sites fra f.eks. Wix til WordPress hvis kunden ønsker dette.

Tag endelig kontakt til os – vi vil enormt gerne tale med dig om dine/jeres ønsker og drømme, for at se om vi kan hjælpe med at indfri dem.

Jeg hedder Marcus og jeg er specialist i WordPress samt medstifter af Nordic Ad Partner! Jeg har arbejdet med webudvikling i mange år, for et bredt udvalg af virksomheder som både befinder sig i Danmark, Tyskland og England.

Jeg er webudvikleren i virksomheden og jeg vild med at være kreativ og finde på nye smarte designs og features. Det er kun fantasien der sætter grænser for hvad du kan med WordPress platformen og de utallige temaer og plugins der findes.  Skriv til mig her.

2 with TB
Untitled design

Ny Hjemmeside

Når du skal have ny hjemmeside, starter vi med behovsafdækning, forventningsafstemning og ønsker du måtte have.

Untitled design (2)

Hjemmeside optimering

Har du en nuværende hjemmeside der trænger til en makeover eller som skal flyttes til WordPress? Den klarer vi gerne for dig!

Untitled design (1)

Support

Når din nye hjemmeside er live er vi selfølgelig altid klar på telefon & mail til at hjælpe dig. Vi viser dig også gerne hvordan du selv retter og tilføjer f.eks. tekst på hjemmesiden.

Udfyld formularen - vi kontakter dig lynhurtigt

Se et udpluk af vores websites

OBS: i nedestående cases kan kunden eller andre webudviklere have ændret hjemmesiden, efter overdragelse fra Nordic Ad Partner. Vær opmærksom på at der kan være fejl, mangler eller designmæssige ændringer som ikke er foretaget af os.

Nordic ad partner ApS

+45 3050 6443

Kontakt@nordicadpartner.dk

Ortenvej 80
6800 Varde
CVR: 43308041

ÅBNINGSTID

9.00 – 17.00 alle hverdage.
Uden for åbningstid? Ring gerne alligevel!